Шофьорът, който се вряза в дърво в Пловдив, рани трима и избяга, е бил надрусан (Видео)

Шофьорът, който се вряза в дърво в Пловдив, рани трима и избяга, е бил надрусан

37-годишен пловдивчанин е шофирал джипа „Порше“, който вчера предизвика сериозен пътен инцидент с трима пострадали в квартал „Кичук Париж“. Мъжът беше издирван от полицията, след като избяга от мястото на катастрофата.

Късно вечерта снощи той се е явил в Пето РУ и е задържан срок до 24 часа. Тестът му за употреба на наркотици дал положителен резултат. Взета му е кръвна проба за химиечески анализ. По образуваното досъдебно производство работят разследващи от Първо РУ, на чиято територия стана произшествието.


Припомням, че шофьорът на джипа се качи колата си на тротоар в неделния ден, вряза се в дърво в парк в Пловдив, което падна и рани трима души, и избяга. Двете пътнички в джипа са заловени от автопатрул на Първо РУ в район „Южен“, също при опит да избягат.

Пътният инцидент стана малко след 11,00 часа. Джипът предприел изпреварване на два автомобила и блъснал единия от тях, който вече се бил престроил за ляв завой. След това шофьорът на луксозното возило продължил в насрещното движение, качил се на тротоара и се врязал в дърво, което паднало върху трима пешеходци.

В болница бяха откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче.

Вашият коментар