Скала се стовари върху кола в движение в Смолянско, бременна жена пострада леко (Видео+снимки)

Камък се стовари върху кола в движение в Смолянско, като хората в нея се отърваха без сериозни наранявания. Инцидентът става днес около 9 часа по пътя Смолян-Търън, в посока Мадан. Автомобилът е бил управляван от 30 – годишна жена, която е бременна в петия месец и пътувала с майка си за контролен преглед в Смолян, предава Дарик.

Видео: BGONAir

Камъкът се стоварва на шосето, малко преди прословутото свлачище до разклона за село Тикале. За преживените кошмарни секунди разказва Тюркян Али, майка на бременната жена.

„Видях как пада камъкът пред нас. Разцепи се на парчета и само отделни късове паднаха върху автомобила отпред и вече по-малките камъни се стовариха върху капака. Ако беше паднал върху колата, ние щяхме да свършим. Добре сме, нищо ни няма“.

От МБАЛ – Смолян заявиха, че шофиралата Наджие Осман, която е на 30 години е в добро състояние, има само наранявания по лицето от парчета стъкло и след прегледа в болницата си е заминала.

Жените са от село Бял извор, област Кърджали. Тюркян смята, че случилото им се днес е късмет, след като са останали живи след такъв инцидент.

Срутилата се скална маса вече е разчистена от пътното платно.

Вашият коментар