Пламен Николов е номинацията на „Има такъв народ“ за премиер (Видео)

Снимка: БНТ, Десислава Кулелиева

Пламен Николов е номинацията на „Има такъв народ“ за поста министър-председател. Президентът Румен Радев връчи проучвателен мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарно представена партия „Има такъв народ“.

По-рано днес Радев заяви, че е време българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите.

От „Има такъв народ“ предварително потвърдиха, че имат кандидат за премиер, но отказаха да споменат името му. От партията анонсираха само, че е добър професионалист, отговорен, достоен и морален човек.

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Образованието си е завършил в СУ „Св. Климент Охридски“, доктор по философия на правото, политиката и икономиката и Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Австрия.

Опит

Над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти
Генерален директор Европа, Близък Изток, ОНД и Африка
Преминал през МЕНИДЖЪРСКИ ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ Сан Франциско, САЩ
Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения

Вашият коментар