Безработен 25-годишен готвач от Сливен е убил баща си по време на риболов (Видео)

Убийство на мъж разкриха сливенските полицаи. Вчера във водоем между сливенските села Чокоба и Крушаре е изплувало тялото на мъж. По първоначални данни са открити следи от насилие, съобщава БНТ.

„Проведени са разговори и беседи с лица, които са били близо до водоема и имат отношение към случая. Установено е, че липсва едно от лицата, които са били първоначално на място. Предприети са оперативно-издирвателни действия и два часа по-късно лицето е задържано в село Крушаре“, каза Веселин Василев, зам.-директор на ОДМВР – Сливен.

Ваня Белева, говорител на окръжна прокуратура – Сливен уточни:

„Днес предстои да бъде предявено обвинение на извършителя на деянието, лицето за което е преценено от наблюдаващия прокурор, че са събрани достатъчно доказателства за съпричастността му и виновността в извършване на престъплението, което се разследва. На лицето ще бъде предявено обвинение за извършено убийство от син на баща. Наказанието, което законодателят е предвидил, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна. Не е криминално проявен, няма криминални регистрации лицето, от град Сливен е, на 25 години е, към настоящия момент безработен, доскоро е работил в местен ресторант като готвач“.

Снимка: Булфото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *