Над 150 полицаи издирват тежко въоръжен мъж, стрелял по съсед (Видео)

Над 150 полицаи са се включили в издирването на 55-годишния Бейсим Реджеп Салиф, нападнал съседа си и ранил с нож жена след скандал в село Сърница, община Минерални бани, съобщава БНТ.

Провежда се специализирана полицейска операцията, съвместно с дирекция „Жандармерия“ и специален отряд за борба с тероризма на територията на цялата област Хасково. Мъжът е въоръжен и опасен. Оръжието е пушка – незаконно, бойно, заяви директорът на полицията в Хасково.

Видео: БНТ

Снощи в 18.40 часа възникнала разпра между 55-годишния Бейсим Реджеп Салиф и негов съсед. От полицията заявиха, че спорът е за животни, преминаващи през градината на съседа.

Салиф първо ранил с нож съседка по ръката, след което произвел няколко изстрела срещу съседа и избягал. Предполага се, че се крие в гориста местност над селото. Издирва се за опит за убийство.

Стрелецът има криминални проявления за кражби и съхранение на бойни вещества. Над 150 полицейски служители участват в издирването му.

Издирваният Бейсим Реджеп Салиф

От полицията отрекоха първоначалната информация след скандала мъжът да се е барикадирал.

Полицията призовава гражданите да бъдат внимателни и ако забележат издирвания, веднага да сигнализират на тел. 112.

Снимка: БГНЕС

По заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков към района пътуват главният секретар на МВР и директорът на ГДЖСОБТ, създаден е кризисен щаб в Сърница.

Вашият коментар