Музикален журналист: Хип-хоп музиката има фенове до 50-годишна възраст

Искаме да даваме сцена на артисти, на които големите клубове не дават. Големите клубове гледат да си канят големи имена, за да се пълнят, което е разбираемо, казвапред БНР Добромир Кръстев, музикален журналист и мениджър на нощно заведение.

„Докато ние се стремим да даваме и сцена на артисти, които до момента не са имали участие.

Хип-хоп стилът е много сложно нещо в стилово отношение и контингент, затова разделихме вечерите по дни, за да се знае от хип-хоп стиловете каква музика в кои дни може да се слуша.

Ако хората имат зелени сертификати и ако персоналът е ваксиниран, няма ограничения. Проблемът в момента не е в София. В другите градове колеги от най-големите клубове ми казват – “Каквото и да направим, повече от 50 човека на вечер нямаме“.

Във Варна например, каквото и да се предприеме, хора не излизат. Докато в София, ако си наистина със сертификат, не се усеща липса, няма затворени и празни заведения. В петък и събота заведенията си работят като при нормален сезон. За София е добре, но в провинцията е трагично, колеги фалират. Същото е и при артистите, на които паднаха участията до 90%.“

Възрастта на посетителите

„Тя по закон е 18 плюс. Тази музика си има фенове до 50-годишна възраст.“

Чуйте Добромир Кръстев в звуковия файл.

Вашият коментар