Мария Илиева с филм, нова песен и бебе

Гранд дамата на българския поп Мария Илиева стана майка за втори път. Бебето е момиченце и се казва София. Мария има и друго дете, което носи името Александър и неотдавна навърши 3 годинки. Пред БНР – Бургас популярната ни изпълнителка се похвали, че малката е много послушна, защото ги оставя да спят нощем повече от обичайното за малко бебе. Баткото пък бил много ентусиазиран да помага и често приготвял млякото за София. „Само така най-лесно мога да го накарам да си измие ръцете“, споделя Мария.

Докато беше бременна, Мария Илиева успя да се снима в сериала „Порталът“. Във филма популярната ни изпълнителка виждаме като актриса, в обувките на друга наша голяма певица Йорданка Христова. Освен това тя изпълнява и песента, която се превърна в саундтрак на сериала – „Остани тази нощ“ с нов аранжимент.

В очакване на второто си дете Мария Илиева пусна и нова песен. Тя се казва „Любов“ и се очаква премиерата ѝ да е през август. „Люобв“ е посветена на новия мъж в живота на изпълнителката, сподели тя.

Вашият коментар