Калин Вельов и Амазония с нова латино песен (Видео)

Калин Вельов и Амазония с нова латино песен (Видео)

Новата песен Brasileiro на Amazonia и Калин Вельов е пореден сингъл за проекта. Този международен състав, с артисти от няколко различни континента, продължава да следва посоката в латино стил, започната преди години с първия сингъл „Samba Amazonia“. Групата съчетава Бразил с Афро, Самба с Хаус, Регетон с Поп и Чилаут.

Тази песен е петата ни поредна, разказа Калин Вельов:

„Новото и различното в нея е съвместната ни работа с ди джей Дани Слим. Тя е в афро бразил хаус стил и много отдавна имах идея за нея! Харесвам неговата работа и много се радвам, че го намерих!“

Калин Вельов сподели още, че иска през следващата година проекта Амазония да издаде и първия си албум. Той е категоричен, че ще работи за още няколко денс парчета в този стил, заедно с ди джей Дани Слим. Младият DJ се налага в денс средите като музикален продуцент с афинитет към афро и латино ритмите, а Амазония е перфектния проект за подобна колаборация.

Амазония е единственият по рода си музикално танцувален латино проект на Балканите. Музикантът споделя, че е мечтал за създаването му от години, още до като е живял и учил в Холандия и е много щастлив, че проектът съчетава музика и танц и акцентира на денс латино музиката.

Групата е интернационална и с нея се чувствам като гражданин на света , в нея са обединенихора с любов към афро, латино културата.

Песента Brasileiro е композиция на Калин Вельов, по текст на бразилката и хореограф на Амазония – Лариса Франклим, с добавена българска лирика от Калин Вельов.

Видеоклипът към нея е сниман по Южното Черноморие и р. Ропотамо.

повече може да чуете в звуковия файл:

Вашият коментар