Избраха „Мис и Мистър Северозапад 2021“

Лом бе домакин на Петнадесетото юбилейно издание на най-големия конкурс за красота в Северозапада – „Мис и Мистър Северозападна България 2021“.. Събитието се проведе на 165- годишната театрална сцена на НЧ „Постоянство- 1856“ в дунавския град. Победителка стана Нелина Николова на 21 години, която е актуалната „Мис Враца“ и финалистка от тазгодишното издание на „Мис България“. Титлата „Мистър“ завоюва 22-годишният Кристън Петков, който е „Мистър Монтана 2019“. За конкурса разказва организаторът Ивайло Йосифов:

„Участваха момичета и момчета, победители в регионалните конкурси и кастинги в Плевен, Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй и Мездра. Получи се хубав конкурс…Журито бе в състав официалният дизайнер на конкурса Иван Рупчин, „Мис и Мистър Северозападна България 2019“ Катерина Ермакова и Мартин Михайлов, които са призьори и от националния конкурс за еротични модели „Best Erotic Model Bulgaria“, топ моделите Маша Сашева и Александър Симов -„Мис и Мистър Северозападна България 2016“, Инес Петрова – „Мис Северозападна България 2015“, „Мис България Интерконтинентал 2015“, „Мис Туризъм България 2018“ и „Фотомодел на Вселената 2018 – I“ и аз като мениджър на агенцията на Северозапада „X Model Group“… Победителка стана Нелина Николова на 21 години. Тя е актуалната „Мис Враца“ и финалистка от тазгодишното издание на „Мис България“. Нели е учила в профилирана езикова гимназия „Йоан Екзарх“ с английски и немски език. В момента е студентка в Медицинския университет, с профил медицинска сестра. При мъжете приза е за Кристън Петков, който е „Мистър Монтана 2019“. Той е на 22 години, завършил е Финансова-стопанска професионална гимназия “Васил Левски” – Монтана и учи в УНСС специалност икономика на човешките ресурси. Крис е лекоатлет и се нарежда сред най-добрите спринтьори в страната на 60, 100, 200 и 400 метра… Първи подгласници на победителите станаха Десислава Петрова от Лом и Николай Дюлгеров от Мездра, а на трето място се класираха Маги Здравкова от Видин и Йоан Георгиев от Лом. На бляскавото събитие бяха обявени и „Мис и Мистър Северозападна България 2020“. Това са топ моделите Светлана Стойкова -„Мис Козлодуй 2019“ и Александър Александров – „Мистър Монтана 2017“. Връчихме и специалната награда – статуетка за цялостен принос към развитието на конкурса „Мис и Мистър Северозападна България“ получиха най-активните и популярни носители на титлата през годините – Инес Петрова и Александър Симов…. Почерпихме и с огромна торта…“.

„Не очаквах титлата. Всяка жена е красива… Избрах да стана медицинска сестра, защото сега има нужда от тях…Титлата няма да ме промени и ще следвам мечтите си…Нека да бъдем добри…“- сподели победителката Нелина Николова.

„Изненадах се. Досега съм бил все първи и втори подгласник…Титлата е отговорност…В свободното си врече се занимавам с криптовалута и помагам в семейния бизнес…“, коментира Кристън Петков.

Вашият коментар