Жестоко убийство на германец в Балчишко (Видео)

Жестоко убийство на германец в Балчишко (Видео)


Изключително тежко криминално престъпление са разкрили органите на реда, териториалната дирекция ДАНС и Окръжната прокуратура в Добрич, при което чуждестранен гражданин е бил отвлечен с цел подкуп, а впоследствие и убит по особено жесток начин. Извършителите на престъплението са отново чужди граждани, баща и син, като те са задържани за срок до 72 часа, съобщава БНР.

Тялото на убития мъж е било намерено в къща в село Соколово, община Балчик, където е живеел със съпругата си. Заподозрените в престъплението също са немски граждани и според доказателствата са познавали добре жертвата си.

Сигнал за отвличането и поискания откуп от 100 000 лв. е подаден от съпругата на убития немски гражданин вчера сутринта. По думите на ръководителя на Апелативната прокуратура Варна Владимир Чавдаров се смята, че версията за откупа е опит за прикриване на по-тежкото престъпление – убийството на мъжа.

Разследването все още не е установило мотивът за тежкото престъпление. За убийството е уведомено и посолството на Германия в България.

Подробностите чуйте в звуковия файл:

Вашият коментар