Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Видео)

Красивата Ерика Атанасова стана Мис Созопол 2021 пред над 1000 души на Амфитеатъра в Стария град. Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцента от Калифорния Зий Ребело и предшественичката и Ирена Иванова. Втора стана Мария Христова.

На сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова. За трета 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната и връчиха Кралица на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.

Конкурса протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на „Киара фешън“, бански „Нукста“ и официалните тоалети на „Диома фешън“.

Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура – озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната надпревара Мис България в края на годината, като представител на град Созопол.

Пред БНР – Бургас Ерика сподели, че съвсем спонтанно е взела решението да се яви на конкурса Мис Созопол. След победата младата дама преосмисля приоритетите си дали да не се занимава с нещо свързано с модния бизнес.

Красавицата разказа, че с радост следва модните тенденции.
„Невероятно беше на самия конкурс. Като цяло на мен ми беше доста притеснено, но добре се случиха нещата“.

Цялото интервю с Ерика Атанасова можете да чуете от звуковия файл.

Вашият коментар